Med hjerte for byen – vi trenger din hjelp!

Updated: Nov 5, 2020


Julebelysningen i Gjøvik er et årlig spleiselag blant byens bedrifter. 2020 er dog litt spesielt og vi trenger litt ekstra hjelp i år.Litt ekstra i år?

I år er det viktigere enn noen gang å skape en juleby vi alle kan være stolt av og ønsker å ferdes i. For å opprettholde smittevern og en trygg handel, må byen tiltrekke seg folk spredt igjennom hele førjulstiden. Vi ønsker derfor å gjøre tiltak – utover julebelysningen, som kan trekke folk til byen og skape en god, trygg og helhetlig opplevelse av jul;

Jul for alle sanser 🎄🌟

Alt ekstra vi får inn utover det vi trenger til opphengingen av julebelysningen i år, ønsker vi å bruke på å skape trygge utendørsopplevelser, som: Innlandets største julehjerte, snøborg, skøytebane, juletrær, fuglenek, pepperkake på pinne, bente mandler, gløgg, hest- og kjerretur, julemusikk – noe for alle sanser. Det skal lukte, høres, smake og se ut som jul i Gjøvik – hele førjulstida!

Hvor mye av dette vi får til, kommer an på støtten vi får – håper du vil bidra til jul for alle sanser i Gjøvik, julen 2020!

Førjulshilsen fra Line Kildal,

Daglig leder i Byen vår Gjøvik

Vi setter stor pris på ditt bidrag til julebyen Gjøvik!

Se giro under eller overfør inn på konto: 2050 30 35341

Julegiro_Gjøvik
.pdf
PDF • 846KB