top of page

Stå sammen om byen!

For handelstanden og restaurantbransjen er Julehandel og julebordsesongen den viktigtste perioden i året – og ofte snur perioden røde tall til svarte for veldig mange.


Pga ny oppblomstring av smitte på landsbasis er det nå innført nye retningslinjer som vil påvirke det lokale næringslivet negativt. Det er veldig viktig at vi alle nå følger retningslinjene for å begrense varigheten på denne perioden, men det finnes fortsatt måter å støtte lokalt næringsliv.

Og det er det vi må gjøre nå!

"Vi ønsker å beholde arbeidsplasser og størst mulig mangfold av tilbud etter at denne krisen har lagt seg."

  • Dersom dere som bedrift må avbestille julebord eller arrangement – kjøp gavekort til dine ansatte på stedet du skulle besøke. Førjulstiden er en viktig tid for serveringsteder og arrangører.


  • Skal du handle julegaver, juleantrekk eller annet? Start tidlig og bruk lokale butikker!

Vil du holde deg hjemme kan du handle gjennom appen vår LOKAL! Da får du i tillegg varene levert på døren!


Tjenesten er finansiert av Gjøvik kommune, Gjøvikegionen Utvikling og Innlandet fylkeskommuneLast ned her


.  • Mange av de lokale restaurantene og serveringsstedene tilbyr både takeout og takeaway. Den totale oversikten over serveringssteder finner du HER. Flere tilbyr også hjemlevering gjennom DELIVIA som du kan laste ned.Selv om vi bli oppfordret til å holde oss hjemme, er vi fortsatt forbrukere. Hvor vi velger å legge igjen pengene våre nå kan bli avgjørende for hvilke lokale tilbud vi har i fremtiden. Det lokale næringslivet gjør alt de kan for å gjøre det trygt for kundene sine og tilbyr løsninger for de som må holde seg hjemme. Bruk de!


Hilsen


Byen vår Gjøvik

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page