top of page

Tusen takk til våre lokale helter!I Gjøvik har vi butikker, tjenestetilbydere og en serveringsbransje som kan tilby det meste og dekker de fleste behov. Om du leter etter noe spesielt, ta deg tid til å undersøke om du kan handle det lokalt.


Er det noe denne pandemien har vist oss, er at vi har et enormt tilpasningsdyktig næringsliv på Gjøvik, og spesielt handelsstanden og serveringsbransjen har snudd seg rundt og tilpasset tilbudene. De har til enhver tid forholdt seg til de retningslinjer og forutsetninger som har oppstått. Vi er heldig som bor i en by med et rikt utvalg, fokus på god service og en engasjert handel- og servicebransje. Valget dere tok ved å handle lokalt i fjor har ført til at mange har klart seg gjennom to tøffe år.


Men dugnaden er ikke over. Store deler av handelsbransjen tjener en tredjedel av årets omsetning under julehandelen, og det er derfor viktig at vi også i år velger å gjøre julehandelen lokal, for å bevare de tilbudene vi er så begeistret for.Mange butikker i byen tilbyr ekstra service til dere kunder som utkjøring av varer og lengre åpningstider for de som vil handle med godt rom rundt seg. Ta kontakt med butikken du ønsker å handle i for å høre hvilken ekstra service de kan tilby deg.

Å handle lokalt er ikke bare en vare over en disk. Det er en arbeidsplass, en møteplass og en viktig grunnstein for vårt lokalsamfunn. Tusen takk for at du handler lokalt og er med på å opprettholde arbeidsplasser og at vi kan opprettholde den store bredden som gjør Gjøvik til den unike handelsbyen den er. God jul fra oss i Byen vår GjøvikMvh


Byen vår GjøvikSiste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page