Image by Cristian Escobar

Tryllestaven

Tryllestaven er Byen vår Gjøviks utmerkelse som tildeles en handels- eller servicebedrift som i førjulstiden svinger tryllestaven over egen bedrift, skaper magi og eventyrstemning rundt seg og til befolkningen i førjulstiden.

PRYDKUNST
vinner av Tryllestaven 2021

IMG_9293.HEIC

Juryens uttalelse:
 

Hos årets vinner oppleves det som om de ansatte har svingt tryllestaven for å lage en magisk juleopplevelse for sine kunder. Prydkunst fremstår som spennende med et bredt vareutvalg, presentert på en måte som oppleves kreativt, helhetlig og allikevel ryddig. Blikkfanget i vindusutstillingene gir oss et inntrykk av julestemning, samtidig som det er kreativt og litt annerledes enn den tradisjonelle jul vi kjenner. I markedsføringen er butikken i en egen klasse. De er flinke til å være litt personlig i kommunikasjonen sin. Med dette skaper de en relasjon til kunden i sosiale medier, samtidig som de viser frem vareutvalget på en god måte. Med sin bruk av «dagens vondel» får du også en helhet i juleopplevelsen du får i sosiale medier, som du møter igjen både i vindusutstillingen og kreativt utstilt inne i butikken.

IMG_5070.JPG

MAPT er 2. plass i kåringen av Tryllestaven. 

Butikken har en helhet i dekorelementene som passer svært godt til sin profil. Varene er innbydende utstilt, og med julemusikk på anlegget, får man umiddelbar julestemning. Du kjenner igjen den samme stilen i MAPT på Instagram og andre sosiale medier. 

IMG_5061.JPG

HVIT TRÅD er 3. plass i kåringen av Tryllestaven. 

Inngangspartiet på Hvit Tråd skaper automatisk et blikkfang, og en spennende opplevelse med en moderne jul. Vareplassering og julestemning er på topp, og kreativiteten er i aller høyeste grad til stede. 

 
Image by Sharon McCutcheon

Bedømmingskriterier

Fagjuryen vektlegger idé, komposisjon, utemiljø/inngangsparti/vindusdekorering, pynting inne i butikk, juleaktiteter og markedsføring av egen bedrift og julebyen Gjøvik. Kreativitet utover det vanlige blir også vektlagt. 

Fagjury

En fagjury på 3 medlemmer skal avgjøre hvem som får prisen. 

 

Interiørkonsulent/designer

Markedsfører

Representant fra BVG

Prisen

Byen vår Gjøvik leder juryarbeidet og legger overnevnte vedtektene til grunn i sitt arbeide. Byen vår Gjøvik er sekretariat for juryen. 

 

Prisen deles normalt ut årlig og består av et diplom og tryllestav.

"Det er så hyggelig å kaste litt glans over alle som står på for å gi oss den ekstra gode julestemningen."

 

LINE KILDAL | Jurymedlem

line.png