top of page
Image by Cristian Escobar

Tryllestaven

Tryllestaven er Byen vår Gjøviks utmerkelse som tildeles en handels- eller servicebedrift som i førjulstiden svinger tryllestaven over egen bedrift, skaper magi og eventyrstemning rundt seg og til befolkningen i førjulstiden.

Vinner av Tryllestaven 2023
Cinderella

Tryllestaven vinner.jpg

Juryens begrunnelse:​

I sin bedømming av tryllestaven, har juryen vektlagt alle kriterier i statuttene. Årets vinner har løftet miljøet de har som utgangspunkt, til nye høyder og har skapt en julebutikk som passer både målgruppe og vareutvalg. Konseptet er gjennomført fra ytterst til innerst, idé og komposisjon er godt og stilsikkert gjennomført. Når det gjelder komposisjon, utemiljø, pynting inne i butikk, og ikke minst helhet innenfor sin valgte stil, utmerket butikken seg ekstra blant de nominerte.

 

Cinderella har skapt en jul som er lett gjenkjennelig for kunden, fra butikk til sosiale medier. Juryen falt spesielt for vinduskomposisjon og konsept med nissehoder i grantrær i og utenfor butikken – og grantrær på hoder i vinduet. Juryen vil også applaudere arbeidet med soner med ferdige og pent lagt opp gaveidéer, som gjør det enkelt for kunden å ta med seg en «pakke» med f.eks ferdig sammensatte skjerf og handsker.

Juryen gratulerer så mye til en vel verdig prisvinner!

Om Tryllestaven
Image by Sharon McCutcheon

Bedømmingskriterier

Fagjuryen vektlegger idé, komposisjon, utemiljø/inngangsparti/vindusdekorering, pynting inne i butikk, juleaktiteter og markedsføring av egen bedrift og julebyen Gjøvik. Kreativitet utover det vanlige blir også vektlagt. 

Fagjury

En fagjury på 3 medlemmer skal avgjøre hvem som får prisen. 

 

Interiørkonsulent/designer

Markedsfører

Representant fra BVG

Prisen

Byen vår Gjøvik leder juryarbeidet og legger overnevnte vedtektene til grunn i sitt arbeide. Byen vår Gjøvik er sekretariat for juryen. 

 

Prisen deles normalt ut årlig og består av et diplom og tryllestav.

"Det er så hyggelig å kaste litt glans over alle som står på for å gi oss den ekstra gode julestemningen."

 

LINE KILDAL | Jurymedlem

line.png
Kontakt

Tidligere vinnere:

2022: Mapt Gjøvik

2021: Prydkunst

bottom of page