top of page

GOBB - Fordelsprogram

I vår fikk vi inn GOBB (Gjøvik og Omegn Boligbyggelag) på eiersiden i Byen vår Gjøvik. GOBB er en veldig viktig aktør for byutvikling og særlig når det gjelder tilflytting til sentrum og utvikling av attraktive boligområder.


GOBB har 10.000 medlemmer og medlemsmassen er økende. Du har nå muligheten til å nå alle GOBB sine medlemmer med ditt produkt eller din tjeneste. Ved å tilby medlemsfordeler.

Medlemsmassen til GOBB består av 4000 medlemmer som allerede bor i borettslag i Gjøvik og omegn De andre 6000 medlemmene bor i andre typer boliger. Av disse er det flere som ikke bor her i distriktet, men som ønsker seg hit og vurderer å flytte etter hvert.


Sammen med GOBB skal vi i Byen Vår Gjøvik vise frem det beste Gjøvik har å by på. Og vi skal jobbe for mer liv i sentrum, flere aktiviteter og å utvikle Gjøvik som by.

GOBB tilbyr oss å nå ut til den store medlemsmassen gjennom å bli en del av medlemsprogrammet deres. Ved å tilby en bonus eller rabatt i fordelsprogrammet til GOBB når man ut til deres 10.000 medlemmer. Info om medlemsfordelene finner man på GOBB sin hjemmeside gobb.no, på medlemmenes Min side, og i GOBB Medlems appen.

Der legges det også ut kampanjer, medlemsdager og tilbud ut over de vanlige medlemsfordelene. Kampanjer og tilbud sendes også i nyhetsbrev og sms til de medlemmene som har akseptert kommunikasjon fra GOBB.


Vil du tilby en medlemsfordel til GOBB sine medlemmer? Send en mail til gobb@gobb.no

Så tar GOBB kontakt med deg.Du kan også se mer på gobb.no

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page