top of page

Lys i julebyen

Oppdatert: 9. des. 2019

Vi er klare til å henge opp over ett tonn med julelys, girlandere og ledninger. Julebelysningen i Gjøvik er et spleiselag blant byens bedrifter, og vi samler inn bidrag også i år!


Sammen med næringslivet har vi fornyet all julebelysning i byen de siste årene og Gjøvik har blitt en flott juleby som både innbyggerne og tilreisende setter stor pris på.


Vi vil skape en attraktiv by med hyggelige omgivelser og gode opplevelser.

Byen vår Gjøvik har en sentral rolle i arbeidet med utviklingen av Gjøvik og med flere prosjekter løfter vi byen som regionsenter, møtested og sentrum for handel.


Mange ser at vi er engasjert i arrangement, aktiviteter og handel, men Byen vår Gjøvik jobber vel så mye med samferdsel og arealbruk, utvikling av universitetsbyen og næringsutvikling.

Vi representerer næringslivet i en rekke prosjekter og har tett dialog med offentlige myndigheter i spørsmål som er viktige for Gjøvik.Byen vår Gjøvik er en viktig pådriver og har bidratt til at næringsutviklingen i Gjøvik nå har større fokus og tydeligere mål. Vi lover at Gjøvik skal være en offensiv og aktiv by som vi er stolte av - og da er det viktig å pynte byen til jul!


Hvert år får hele næringslivet på Gjøvik mulighet til å bidra økonomisk til pynting av julebyen vår.


Det er selvsagt frivillig å betale, men vi er glade for at veldig mange hvert år bidrar til spleiselaget. Ønsker du å betale et annet beløp kan du selvsagt gjøre dette, alle bidrag blir mottatt med stor takk!


Via VIPPS (Kjøp og betal)

585386 Byen vår GjøvikVia overføring bank:

2050 30 35341

(Skriv gjerne julelys i meldingsfeltet)Med vennlig hilsen Byen vår Gjøvik

Line Kildal

Daglig leder

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page