top of page

Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Byen vår Gjøvik (BVG) samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor BVG holder til.

 

Byen vår Gjøvik drifter byenvargjovik.no, gjovikby.no, gjovikhn.no og gjøviksentrum.no, byregnskapet.no


Innsamling av informasjon   

·       Kontaktinformasjon som vi samler inn lagres hos oss.

·       Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.

·       I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.

·       Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren for å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg. Du kan selv velge å avvise bruken av cookie.


Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

·       Informere om våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
 

Behandlingsansvarlig og databehandler
BVG er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler står Wix Studio for systemløsningen, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Wix Studio benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver.

Det foreligger en egen databehandleravtale mellom BVG og Wix Studio som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.
 

Tredjeparter

BVG vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av BVG, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. BVG har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.
 

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Ønsker du innsyn i informasjon BVG har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på epost til post@gjovikby.no

bottom of page