top of page

OM OSS

Om oss

Foreningen ble etablert i 2011 og skal være et fellesskap som sørger for at ulike aktører møtes for sammen å skape utvikling og vekst for Gjøvik.

I administrasjonen er vi i dag tre ansatte som sammen med næringslivet, prosjektmedarbeidere og frivillige jobber for å utvikle et attraktivt sentrum, skape mer byliv, tiltrekke flere besøkende og bidra til økt antall arbeidsplasser i Gjøvik.

VÅRE ANSATTE

D7DE0197-6C7C-46A2-B9DC-483C1A52452C.JPEG

Marianne Aashaug

Prosjektleder og arrangementansvarlig
line.png

Line Kildal

Daglig leder
1F6B3997-7A73-43F5-B47F-49ACC7786235.JPG

Hedda Enersen

Innholdsprodusent

SLIK JOBBER VI

ByLIVsutvikling

Byen vår Gjøvik skal prioritere oppgaver og aktiviteter som bidrar til bylivsutvikling og være en pådriver for prosjekter, aktiviteter og arbeid som har en langsiktig effektiv for utviklingen av Gjøvik som by. Dette betyr balanse mellom kortsiktig arbeid med arrangement og aktiviteter og langsiktig utvikling og strategisk arbeid.
Til sammen skal arbeidet bidra til utvikling av Gjøviks næringsutvikling, kulturliv og handelstilbud, samt til å bidra til at Gjøvik får et omdømme og en synlig stolthet blant egne innbyggere.

Byutvikling.png
Byutvikling
VÅRE ANSATTE
SLIK JOBBER VI
musikk.png

Arrangementer

og aktiviteter

Byen vår Gjøvik skal sette Gjøvik på kartet med kultur-, opplevelses- og handelstilbud. Foreningen skal være pådriver for å få store signal-arrangement som setter Gjøvik på kartet og som gir nasjonal omtale.

Arrangement

Markedsføring,

profiliering og omdømme

Byen vår Gjøvik skal ta en aktiv rolle i prosjekter knyttet til markedsføring av Gjøvik i den hensikt å bygge omdømme.

Foreningen skal også bidra aktivt overfor andre aktører som arbeider med utvikling av regionen og byen.

Gjennom tett dialog med bl.a. Gjøvikregionen Utvikling, Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv, kommunen og andre aktører, skal foreningen arbeide for et tettere samarbeid og en rolleavklaring for bedre utnyttelse av de samlede ressurser som benyttes for å realisere sammenfallende mål.

jordklode.png
Markedsføring
info.png

Medlemsservice

og informasjon

Byen vår Gjøvik skal fremstå som samlende for hele Gjøvik og oppfattes som en viktig del av den fremtidige utvikling av Gjøvik som by og regionssenter.

Foreningen skal sammen med styret i Gjøvik Gårdeierforening og Gjøvik Næringsforening, rekruttere medlemmer til foreningene fra sentrumsområdet og handelsområdene - og næringslivet i randsonen; Kirkeby, Kallerud og Hunndalen.

Foreningen skal bygge relasjoner til egne medlemmer, og skal gjennom dialog og informasjon forankre verdien av medlemskapet i foreningene.

Medlemsservice

STYRET

Gjøvik - Innlandsbyen som alle foretrekker, hvor innbyggerne er offensive, stolte av byen og ønsker alle velkommen. Fem grunnleggere deler visjonen om Gjøvik by; Gjøvik Næringsforening, Gjøvik Gårdeierforening, GOBB, CC Gjøvik og Gjøvik kommune står sammen om etableringen av Byen vår Gjøvik.

STYRET
Vegard strand.jpg

Vegar Strand

Styreleder
vibeke.png

Vibeke Askevold

Styremedlem
anne.png

Anne Slaaen

Styremedlem
braastad.png

Lars Braastad

Styremedlem
frode svart hvitt.png

Frode Tangsveen

Styremedlem
09SPO_01-01-DSC_4805.jpg

Steffen Hellum

Styremedlem
Katrine-Hveem-Gjorvad-4-600x450.jpg

Katrine Gjørvad

Observatør
255340875_5047142261988973_404467902934800394_n.jpeg

Tom Søgård

Observatør
bottom of page