top of page

LOKAL - din app for økt nettsalg

Oppdatert: 6. nov. 2020


Nå utvider vi brukerområdet i LOKAL-appen til å inkludere nettsalg med VIPPS som betalingsløsning!


LOKAL skal gi CC og Gjøvik sentrum verdifull informasjon om hvordan kundene bruker oss. Nå kommer tilleggene som gir butikkene umiddelbar nytte og salgseffekt!
LOKAL som inspo-app

Appen, brukt i sin aller enkleste form, fungerer nå som et salgshjelpemiddel for butikken ved en link opp mot butikkens Instagramkonto. Denne funksjonen tar butikkene enkelt i bruk ved å koble sammen instagramkontoen og butikkens LOKAL-konto. Alle poster som butikken deretter legger ut med taggen #lokal vil så dukke opp i lokalappen. Postene fungerer som inspirasjon til kundemassen.


LOKAL som salgsapp

Ved å gå inn med brukerkontoen sin i LOKAL-appen kan butikken enkelt legge til en pris på varen som er lagt inn via Instagram og samtidig tilrettelegge for at kunden med et klikk, kjøper varen via VIPPS sin betalingsløsning.

I tillegg kan butikken også enkelt legge inn sitt eget varelager i appen, slik at kunden kan få tilgang til varer via shop-delen av appen (ikon lengst nede til høyre i appen). Her blir varen sortert i kategorier og blir søkbar for kunden.


Bruk mulighetene i appen til å selge gaveartikler, få ut det siste du har av sesongbetont varelager og skape oppmerksomhet og selge nyhetene folk venter på!Fremtidig mulighet til oppkobling mot eksisterende nettbutikk

I fremtiden ser app-utviklerne for seg at man enkelt vil kunne koble allerede eksisterende nettbutikker til LOKAL-appen, slik at hele varelageret automatisk kategoriseres av appen og kan selges og synkroniseres også via LOKAL - i tillegg fra allerede eksisterende nettbutikk.


Gratis utkjøring med LOKAL

Alle som kjøper varer vi LOKAL-appen kan få varene kjørt ut gratis frem til 30. desember 2020. Dette er et tilbud KUN til de kunder som kjøper- og butikker som selger varene sine via LOKAL.

Varene blir kjørt ut hver mandag, onsdag og fredag, men tilbudet utvides til flere dager dersom det viser seg at etterspørselen er stor.


Tiltaket er finansiert av Gjøvik kommune, Gjøvikregionen utvikling og Innlandet fylkeskommune.

Comentarios


bottom of page