top of page

En applaus til lokal handel!Butikker, tjenestetilbydere og serveringsbransjen på Gjøvik tilbyr varer og tjenester som dekker de fleste behov. Om du leter etter noe spesifikt, ta deg tid til å undersøke om du kan handle det lokalt.


Er det noe 2020 har vist oss er at vi har et enormt tilpasningsdyktig næringsliv på Gjøvik og spesielt handelsstanden og serveringsbransjen har snudd seg rundt og tilpasset tilbudene sine til kundene utifra de retningslinjer og forutsetninger som til enhver tid har oppstått.


Vi er heldig som bor i en by med et rikt utvalg, fokus på god service og en engasjert handel- og servicebransje. Valget dere har tatt ved å handle lokalt har ført til at mange har klart seg gjennom et tøft år.


Store deler av handelsbransjen tjener en tredjedel av årets omsetning under julehandelen og det er derfor viktig at vi nå velger å gjøre julehandelen lokal for å bevare de tilbudene vi er så begeistret for inn i en forhåpentligvis pandemifri tid i 2021.

Å handle lokalt er ikke bare en vare over en disk. Det er en arbeidsplass, en møteplass og en viktig grunnstein for vårt lokalsamfunn.Mvh


Byen vår GjøvikComments


bottom of page