top of page

Vedtaket er fattet: Mjøssykehuset skal til Moelv!

Oppdatert: 30. jan. 2023

Det er over et år siden styret i Helse Sør-Øst besluttet at et nytt Mjøssykehus skal plasseres på Moelv. I forkant av dette vedtaket var saken utredet og diskutert i en generasjon. Nå må vi videre.


Den diskusjonen som nå pågår om økonomi er ikke annet et fordekt ønske om en annen lokalisering av Mjøssykehuset. Selvsagt kan både premisser og tall endres eller trekkes i tvil alt etter hvem som spør, men konklusjonen er fortsatt den samme: Mjøssykehuset er besluttet bygget på Moelv, basert på et meget solid saksgrunnlag. Nå må vi videre!


Vedtaket i foretaksmøte den 15. juni 2021 baseres blant annet på at pasienten skal få en best mulig behandling og at det vil skje på ett Mjøssykehus lokalisert i Moelv. Senere har dette blitt forsterket av et bredt fagmiljø. Nå må vi videre.


I næringslivet er vi også vant til saksutredninger, diskusjoner, meningsutvekslinger og prinsipper, men når et vedtak er fattet så har vi for vane å stå ved det som er bestemt – nettopp for å komme oss videre!Siste innlegg

Se alle

Mangler arbeidskraft: – Vi må gjøre mer

Administrerende direktør i GOBB, Tom Søgård, mener mangelen på arbeidskraft innen bank og finans kan bety gode muligheter for studentene. – En vanskelig situasjon på kort sikt Administrerende direktør

Comments


bottom of page