top of page

Likviditetsstyring i krisetider - webinar


God likviditetsstyring og kostnadskontroll er avgjørende i en krisesituasjon. På webinaret vil direktør Arne Lillekjendlie i PwC gå gjennom de viktigste punktene man må tenke på.

HVA: Webinar for næringsdrivende - gratis

NÅR: Fredag 27.mars kl 09:00 – 09:45 (ca)

HVEM: Direktør Arne Lillekjendlie, PwC


Korona-viruset påvirker oss alle. Noen blir umiddelbart hardt rammet og mister hele eller store deler av inntektene sine. God likviditetsstyring og kostnadskontroll er avgjørende i en krisesituasjon. Faktabaserte og realistiske prognoser vil danne grunnlaget for å ta viktige grep tidlig. På denne måten bidrar du til å minimere de økonomiske skadevirkningene for selskapet ditt og opprettholde driften i tiden som kommer.

Webinarets hoveddel vil være ved Arne Lillekjendlie (bildet under), som har lang erfaring med praktisk økonomistyring i næringslivet. Han har bistått en rekke virksomheter med likviditetsanalyser, fastsettelse av kapitalbehov og likviditetsberegninger ved refinansieringssituasjoner. Han har også fem års operativ bank-erfaring.

Følgende link gir oppkobling til webinaret:

meet.google.com/mkm-yhrf-pkt

(anbefaler nettleser Chrome)

Eller man kan ringe inn - og får da bare lyd:

+47 23 88 31 04 

PIN: ‪450 826 827#Fremover planlegges flere nyttige webinarer fra PwC for å dele kunnskap med næringslivet.

Siste innlegg

Se alle

Hentet fra Oppland Arbeiderblad: Det er over et år siden styret i Helse Sør-Øst besluttet at et nytt Mjøssykehus skal plasseres på Moelv. I forkant av dette vedtaket var saken utredet og diskutert i e

Hentet fra Oppland Arbeiderblad: Administrerende direktør i GOBB, Tom Søgård, mener mangelen på arbeidskraft innen bank og finans kan bety gode muligheter for studentene. – En vanskelig situasjon på k

bottom of page